lördag 22 december 2012

Ja. Eller nej.

Imorse när jag vaknade kände jag mig helt säker på att det inte tog. Jag vet att det bara gått en vecka, men ändå. Inga ömma bröst, vilket var mitt första och starkaste tecken sist. Och känningarna runt livmodern är högst tvivelaktiga- omöjligt att veta om de är en fantasi eller verkliga. Så min känsla var att nä. Det blev inget. Jag blev ändå tvungen att testa med ett ägglossningstest, eftersom jag inte har några gravtest. Och äl-testen reagerar ju oxå på en grav, även om det inte är ett säkert resultat. Och då såg jag ett svagt streck, och nu vet jag inte vad jag ska tro. Nu är jag inte säker på att det är ja, men inte heller på att det är nej. Imorrn em köper jag gravtest och kollar på måndag morgon. Det är då dag nio och kanske visar det ingenting. Är det negativt så säger det nada, men är det positivt så säger det mycket.

Jag tror dock inte att jag skulle bli lika glad för ett plus den här gången. För att jag vet att det inte betyder att jag ska få ett barn. Bara att jag är gravid just då. Det visste jag sist också, med hjärnan. Nu vet jag det med hjärtat. Jag kommer nog att vara väldigt skeptisk.

Loppan har lekt i dagarna tre med granntjejen. Idag var jag, Loppan, granntjejen och granntjejens mamma på pulkåkning i en liten backe close by. Trevligt. Loppan är så väldigt sugen på att leka med kompisar nu. Det tvingar även mig att socialisera med mammor och pappor som jag inte annars umgås med. Det är nog nyttigt, jag är annars dålig på sånt.

Nu är jag skittrött. Satsar på en tidig kväll för Loppan, sen film för mig. Den planen faller dock ofta, eftersom Loppan är piggare än mig på kvällarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar